2 feb. 2015

Los Bonsáis verliest elkaar niet uit het oog in Los Perdimos de Vista

ontwerp: Helena Toraño


Het Spaanse duo Los Bonsáis maakt fijne rammelpop met een blik op de schoenen. Ideale muziek voor een druilerige woensdag. Hun laatste singletje heet Los Perdimos de Vista.

Los Bonsáis is een duo uit Asturia, Spanje. In 2010 namen Nel González (m) en Helena Toraño (v) hun eerste demo's samen op.
Het eerste volwaardige levensteken geeft Los Bonsáis begin 2012 als de vier-track EP Ultramarinos verschijnt. De titelsong van het herrieplaatje zou zo van The Jesus and Mary Chain afkomstig kunnen zijn.
Een jaar later verschijnt Martín Pescador, een mini-album met acht nummers die bij elkaar zo'n twintig minuten duren. Op de plaat staan ook de singles Medio Tiempo en Serín.
Deze maand bracht het lawaaiduo een nieuwe 2-track single uit. Op Los Perdimos de Vista doet Los Bonsáis opnieuw de jaren 80 herleven. Met dit duo lijkt Spanje zijn eigen The Raveonettes in huis te hebben.
Los Perdimos de Vista van Los Bonsáis is in Nederland digitaal verkrijgbaar. Net als de overige genoemde platen van het duo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario